Cégünkről

Filozófiánk

„Csak természetesen” 

Mint a cég logója is mutatja, elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem, a megújuló energiák, ezen belül a napenergia iránt. Célunk, hogy minél szélesebb körben elterjeszteni a napelemes rendszereket, a lakosság, a kis valamint a közepes vállalkozók körében. 

Meggyőződésünk, hogy a magyar emberekben megvan az a fajta környezett tudatosság, ami a napenergia felhasználásához elengedhetetlen, a széles körű elterjedésnek tehát csak anyagi gátja van. A Green Apple Energy Kft. ezért nem csak a napelemes rendszereket, hanem ezek megvalósításának pénzügyi megoldásait is kínálja.

Alapítók: 

A Green Apple Energy Kft.-t 2017-ben két magánszemély, Kiss József, és Tóth László alapította. József közel harminc év vállalkozói múlttal rendelkezik, László ugyanennyi évet töltött  multi cégeknél vezetői pozíciókban. A közös cég ezen tapasztalatokat ötvözi.

Ökotudatosság:

Az egészséges környezet megóvása létezésünk alapja. Épp ezért felelősségteljesen kezeljük a természeti erőforrásokat. Csak a legkiválóbb minőségű német napelemekkel dolgozunk, amelyekhez osztrák gyártmányú  invertereket kapcsolunk. A siker alapja az elégedett vevő: legfontosabb célunk a vevői elégedettség és bizalom növelése.

Megbízhatóak vagyunk:

A szabályokat tiszteletben tartjuk és szeretnénk mindenkinek a hasznára válni, aki a partnerünk.

A napelemes rendszereink 20 éves időtartamra vannak tervezve, ez is mutatja  hosszú távú elkötelezettségünket

Személyes kapcsolattartás:

Minden egyes munkatársunk felelősséget vállal üzleti céljaink eléréséhez. Ehhez szükség van, munkatársaink folyamatos képzésére, oktatására és ösztönzésére . Törekszünk a versenyképes, hatékony gazdálkodásra .

Szeretnénk mindenkinek hasznára válni, aki kapcsolatban áll velünk. Mi mindig ott vagyunk az ügyfeleink számára, az ő elégedettségük a legfőbb célunk.